بیل گیتس از ارتباط با اپستین و تلاش برای باج‌گیری پرده برداشت

بیل گیتس
بیل گیتس، بنیان‌گذار مایکروسافت، در جریان شهادت خود در برابر کمیته نظارت مجلس نمایندگان آمریکا جزئیات تازه‌ای از ارتباطش با جفری اپستین، سرمایه‌دار جنجالی آمریکایی، و تلاش‌های او برای اعمال فشار بر گیتس را مطرح کرده است.

به گزارش سیتنا، این اظهارات بار دیگر توجه افکار عمومی را به روابط اپستین با چهره‌های بانفوذ جلب کرده است. 

گیتس در این جلسه توضیح داد که نخستین دیدارهایش با اپستین در سال ۲۰۱۱ و با این تصور انجام شد که او می‌تواند در تأمین منابع مالی پروژه‌های بشردوستانه و سلامت جهانی نقش داشته باشد. 

به گفته وی، این ارتباط تا سال ۲۰۱۴ ادامه یافت، اما پس از آنکه متوجه شد وعده‌های مطرح‌شده عملی نخواهد شد، همکاری و ارتباط خود را قطع کرد. 

بنیان‌گذار مایکروسافت همچنین مدعی شد اپستین تلاش کرده بود با استفاده از اطلاعات شخصی درباره روابط خارج از ازدواج او، نوعی اهرم فشار برای حفظ ارتباط میان دو طرف ایجاد کند. 

گیتس گفت این تلاش‌ها موفق نبوده و او در نهایت حاضر به ادامه همکاری با اپستین نشده است. 

او در عین حال تأکید کرد هرگز در فعالیت‌های غیرقانونی اپستین مشارکت نداشته و از بسیاری از جنبه‌های پرونده جنایی او بی‌اطلاع بوده است. 

گیتس همچنین ارتباط با اپستین را «اشتباهی بزرگ در قضاوت» توصیف کرد و از آن ابراز پشیمانی نمود. 

اظهارات اخیر گیتس در حالی مطرح می‌شود که اسناد تازه‌ای درباره شبکه ارتباطات اپستین منتشر شده و قانون‌گذاران آمریکایی در تلاش هستند ابعاد بیشتری از نفوذ و روش‌های او برای نزدیک شدن به افراد ثروتمند و قدرتمند را روشن کنند. 

در شبکه‌های اجتماعی نیز کاربران نسبت به ادعاهای گیتس واکنش‌های متفاوتی نشان داده‌اند و برخی معتقدند اپستین سال‌ها از اطلاعات شخصی افراد بانفوذ برای اعمال نفوذ استفاده می‌کرد.

انتهای پیام


Source URL: https://www.citna.ir/news/337652/بیل-گیتس-ارتباط-اپستین-تلاش-باج-گیری-پرده-برداشت