احتمال بازنگری در تأثیر قطعی معدل پایه یازدهم؛ پیشنهاد وزارت آموزش‌وپرورش به شورای عالی انقلاب فرهنگی + فیلم

علیرضا کاظمی
وزیر آموزش‌وپرورش از ارائه پیشنهاد رسمی این وزارتخانه به شورای عالی انقلاب فرهنگی برای بازنگری در نحوه تأثیر معدل پایه یازدهم در کنکور امسال خبر داد.

به گزارش سیتنا، علیرضا کاظمی در گفت‌وگو با خبرنگار صداوسیما با اشاره به دغدغه گسترده دانش‌آموزان و خانواده‌ها درباره تأثیر قطعی معدل پایه یازدهم در آزمون سراسری، اعلام کرد که این موضوع از سوی وزارت آموزش‌وپرورش به شورای عالی انقلاب فرهنگی منعکس شده و پیشنهاد تجدیدنظر در مصوبه فعلی به این شورا ارائه شده است.

وی با بیان اینکه تأثیر قطعی معدل از مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی است و تصمیم‌گیری درباره آن در اختیار وزارت آموزش‌وپرورش نیست، اظهار کرد: با توجه به مراجعات، مکاتبات و درخواست‌های متعدد دانش‌آموزان و خانواده‌ها، این موضوع در شورای عالی آموزش‌وپرورش بررسی و پیشنهاد وزارتخانه به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال شد.

کاظمی درباره جزئیات این پیشنهاد گفت: با توجه به شرایط خاص کشور در ماه‌های اخیر، برگزاری بخشی از آموزش‌ها به‌صورت مجازی و کاهش فرصت مطالعه دانش‌آموزان، درخواست ما این بوده که به‌صورت استثنایی در سال جاری تأثیر معدل پایه یازدهم از حالت قطعی به تأثیر مثبت تغییر پیدا کند.

وزیر آموزش‌وپرورش تأکید کرد که تصمیم نهایی در این زمینه بر عهده شورای عالی انقلاب فرهنگی است و نتیجه نهایی پس از بررسی در این شورا اعلام خواهد شد.

وی همچنین خاطرنشان کرد: آموزش‌وپرورش آمادگی کامل برای برگزاری امتحانات نهایی را دارد و از این بابت هیچ مشکلی وجود ندارد. تمامی برنامه‌ریزی‌های لازم انجام شده و هر تصمیمی که شورای عالی انقلاب فرهنگی اتخاذ کند، توسط وزارت آموزش‌وپرورش اجرا خواهد شد.

کاظمی در پایان ابراز امیدواری کرد که در صورت امکان قانونی و موافقت مراجع تصمیم‌گیر، شرایطی فراهم شود تا دانش‌آموزان در سال جاری از تسهیلات بیشتری برخوردار شوند و بخشی از نگرانی‌های آنان کاهش یابد.

انتهای پیام


Source URL: https://www.citna.ir/news/337245/احتمال-بازنگری-تأثیر-قطعی-معدل-پایه-یازدهم؛-پیشنهاد-وزارت-آموزش-وپرورش-شورای-عالی