اتاق بازرگانی مشهد: اینترنت پرو می‌تواند موتور جدید تجارت شود

اینترنت
عضو اتاق بازرگانی مشهد با تاکید بر اینکه در شرایط فعلی، اولویت اصلی کشور مسائل امنیتی است، طرح «اینترنت پرو» را یک اقدام قابل درک و درست از سوی دولت دانست و پیشنهاد کرد با توسعه دامنه آن برای کسب‌وکارهای شناسنامه‌دار، بهره‌وری اقتصادی این طرح افزایش یابد.

به گزارش گروه دریافت خبر سیتنا، در شرایطی که تامین امنیت ملی در صدر اولویت‌های کشور قرار دارد، ارائه خدمات زیرساختی مانند اینترنت نیز نیازمند تدابیر ویژه‌ای است. طرح اینترنت پرو به عنوان راهکاری برای تفکیک کاربران حرفه‌ای و کسب‌وکارها، از این منظر مورد تحلیل فعالان اقتصادی قرار گرفته است.

غلامعلی رخصت، عضو اتاق بازرگانی مشهد، با اشاره به شرایط بحرانی و امنیتی کشور اظهار داشت: ما تخصص لازم برای اظهارنظر در مورد مسائل امنیتی را نداریم و درک می‌کنیم که شرایط کشور بسیار حساس است. در این موقعیت، امنیت بر هر موضوع دیگری اولویت دارد.
وی با حمایت از رویکرد دولت در ارائه اینترنت به افراد شناسنامه‌دار افزود: اینکه دولت اینترنت را در اختیار افرادی قرار دهد که هویت مشخصی دارند و مراقب رفتار خود در جامعه هستند، یک اقدام درست و منطقی در راستای حفظ امنیت است.

این عضو اتاق بازرگانی مشهد، ضمن مثبت ارزیابی کردن اصل طرح، کلید بهره‌وری بیشتر آن را در توسعه دامنه آن دانست و گفت: بسیاری از مردم این جامعه کاسب و تاجر هستند و برای تداوم فعالیتشان به اینترنت نیاز دارند. عدم دسترسی برای آن‌ها به منزله خسران و زیان است. اگر دامنه اینترنت پرو کمی توسعه پیدا کند و افراد بیشتری از جامعه کسب‌وکار بتوانند از این سیستم استفاده کنند، قطعاً به یک منبع جدید برای ایجاد بازار، کار و تجارت برای مردم تبدیل خواهد شد.

وی در پایان تاکید کرد: با پیوستن افراد بیشتر به این طرح، بهره‌وری و فایده آن برای اقتصاد کشور بسیار بهتر و ملموس‌تر خواهد شد و می‌تواند گشایش‌های بیشتری برای فعالان اقتصادی ایجاد کند.

انتهای پیام


Source URL: https://www.citna.ir/news/336530/اتاق-بازرگانی-مشهد-اینترنت-پرو-تواند-موتور-جدید-تجارت