ادعای هک شرکت ملی نفت شارجه؛ نشت داده‌های حساس گزارش شد

نفت
گروه هکری حنظله مدعی شد که به زیرساخت‌های شرکت ملی نفت شارجه نفوذ کرده و حدود ۱.۳ ترابایت داده شامل سوابق مالی، قراردادها و اسناد داخلی را استخراج کرده‌است. این گروه تهدید کرده که ادامه عملیات آن‌ها می‌تواند جریان نفت را مختل کند.

به گزارش سیتنا، گروه هکری حنظله با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرده‌اند که موفق به دسترسی به سیستم‌های داخلی شرکت ملی نفت شارجه شده‌اند. این گروه ادعا می‌کند که اطلاعات مالی، قراردادها و اسناد داخلی این شرکت را استخراج کرده و تهدید کرده که هیچ‌کس در امان نیست.

در متن اطلاعیه این گروه در ایکس آمده است:

«ما زیرساخت‌های حیاتی را از کار انداختیم و ۱.۳ ترابایت داده حساس شامل سوابق مالی، قراردادها و اسناد داخلی را استخراج کردیم. این فقط آغاز ماجراست. هیچ‌کس در امان نیست. حتی یک قطره نفت هم عبور نخواهد کرد، خواهید دید.

چه جنگی است این؛

در یک سوی آن، کسانی که با دهان خشک و تشنه روزه می‌گیرند،

و در سوی دیگر، مهاجمان اپستین با شکم‌های پر از گوشت انسان.»

نفت

شرکت ملی نفت شارجه هنوز واکنشی رسمی نسبت به این ادعا ارائه نکرده است و صحت این گزارش‌ها تأیید نشده است. کارشناسان امنیت سایبری هشدار داده‌اند که هرگونه حمله سایبری به زیرساخت‌های حیاتی انرژی می‌تواند پیامدهای گسترده‌ای داشته باشد، از جمله اختلال در تأمین انرژی و خطر نشت داده‌های حساس.

انتهای پیام


Source URL: https://www.citna.ir/news/333408/ادعای-هک-شرکت-ملی-نفت-شارجه؛-نشت-داده-های-حساس-گزارش-شد