وکالتی‌ کردن حساب در بانک ملی برای ثبت نام برای قرعه کشی خودروهای وارداتی

سامانه فیروزه
همزمان با آغاز مرحله جدید عرضه خودروهای وارداتی در سامانه فروش به نشانی salecars.ir، امکان وکالتی‌کردن حساب متقاضیان از طریق سامانه «فیروزه» بانک ملی ایران فراهم شد.

به گزارش سیتنا به نقل از روابط‌عمومی بانک ملی ایران، متقاضیان خرید خودروهای وارداتی می‌توانند از بامداد روز شنبه ۲۵ بهمن‌ماه تا پایان روز دوشنبه ۲۷ بهمن‌ماه، به مدت سه روز و به‌صورت غیرحضوری، با مراجعه به سامانه حساب وکالتی «فیروزه» به نشانی https://firoozeh.bmi.ir نسبت به وکالتی‌کردن حساب خود اقدام کنند.

حداقل مانده مورد نیاز برای وکالتی‌کردن حساب، ۵ میلیارد ریال تعیین شده است. متقاضیان پس از انجام فرآیند وکالتی‌سازی حساب، می‌توانند در بازه زمانی اعلام‌شده برای ثبت درخواست خرید خودرو در سامانه فروش خودروهای وارداتی اقدام کنند.

تمامی مراحل وکالتی‌کردن حساب از طریق سامانه «فیروزه» به‌صورت آنلاین انجام می‌شود و نیازی به مراجعه حضوری به شعب وجود ندارد.

انتهای پیام


Source URL: https://www.citna.ir/news/332672/وکالتی-کردن-حساب-بانک-ملی-ثبت-نام-قرعه-کشی-خودروهای-وارداتی