اتصال محدود بازرگانان به اینترنت؛ دسترسی فعلاً فقط ظاهری است

اتاق تهران
رئیس کمیسیون فاوا و نایب رئیس فدراسیون فاوای اتاق بازرگانی ایران، می‌گوید که دسترسی بازرگانان به اینترنت پس از قطعی طولانی تنها در محیط‌های محدود مانند اتاق‌های بازرگانی فراهم شده و عملاً تاثیری بر فعالیت واقعی تجار ندارد.

به گزارش سیتنا،پس از قطعی طولانی مدت اینترنت بین الملل، برخی اتاق‌های بازرگانی از جمله اتاق بازرگانی تهران، یک خط اینترنت محدود در اختیار نمایندگان شرکت‌های عضو قرار داده‌اند. متقاضیان برای استفاده از این سیستم‌ها باید ثبت‌نام کنند و شرایطی مانند دریافت آی‌پی و تعهدنامه را رعایت نمایند. دسترسی موجود تنها برای بررسی چند ایمیل ساده کافی است و پاسخگوی نیازهای پیچیده تجاری نیست. 

به گفته بازرگانان، شریان اصلی ارتباط تجار ایرانی با شرکای خارجی، پیام‌رسان‌ها هستند که در حال حاضر جز وصل شدن مقطعی وی‌چت، سایر ابزارها مسدود مانده‌اند و حتی فرآیند منبع‌یابی از سایت‌های جهانی نیز مختل شده است.

تعهد نامه

در این شرایط، علی مسعودی، رئیس کمیسیون فاوا و نایب رئیس فدراسیون فاوای اتاق بازرگانی ایران، به خبرنگار سیتنا، گفت: «با توجه به شرایط فعلی، محیط‌هایی مانند اتاق‌های بازرگانی شبیه یک کافی نت کوچک برای دسترسی به اینترنت در نظر گرفته شده‌اند. این فضاها ظرفیت محدودی دارند و تعداد افرادی که می‌توانند همزمان از آن استفاده کنند بسیار کم است. بنابراین عملاً این دسترسی تاثیری بر فعالیت واقعی تجار ندارد و تنها امکان انجام کارهای بسیار محدود، مانند چک کردن چند ایمیل ساده، فراهم است.»

او افزود: «برای نیازهای پیچیده تجاری و ارتباط با شرکای خارجی، همچنان هیچ راهکاری وجود ندارد. همچنین فرآیند منبع‌یابی و دسترسی به سایت‌های جهانی تحت تأثیر محدودیت‌ها قرار گرفته و شرایط فعلی پاسخگوی نیازهای حرفه‌ای بازرگانان نیست. به نوعی، این دسترسی صرفاً ظاهری است.»

انتهای پیام

خبرنگار:سارا استوار


Source URL: https://www.citna.ir/news/331904/اتصال-محدود-بازرگانان-اینترنت؛-دسترسی-فعلاً-فقط-ظاهری