اینترنت برای همه قطع شد، اما نه دقیقا برای همه!روایت خبرنگار سیتنا از روزهای خاموشی اینترنت

قطع اینترنت
روایت خبرنگار سیتنا از روزهایی که قطعی اینترنت، زندگی روزمره بسیاری از مردم را مختل کرد؛ روزهایی که برای عده‌ای با بیکاری، نگرانی و بلاتکلیفی گذشت و برای برخی دیگر، بدون تغییر ادامه داشت.

سارا استوار - روایت خبرنگار سیتنا از این روزها، روایت مردمی است که با قطع اینترنت، بخش مهمی از کار، تحصیل و حتی درمانشان دچار اختلال شد. در این مدت، بسیاری از کسب‌وکارهای آنلاین از کار افتادند و افرادی که معیشتشان به اینترنت وابسته بود، با توقف یا کاهش جدی درآمد روبه‌رو شدند.

در همین روزها، بیمارانی بودند که برای تهیه داروهای مورد نیازشان به خدمات آنلاین متکی‌اند؛ مسیری که با قطعی اینترنت برایشان دشوار یا غیرممکن شد. دانشجویان نیز با مشکلات متعددی مواجه شدند؛ از لغو کلاس‌ها گرفته تا اختلال در ارتباط با اساتید و ارسال پروژه‌ها.

این‌ها بخشی از روایت‌هایی است که مخاطبان سیتنا در این روزها با ما در میان گذاشته‌اند؛ روایت‌هایی از فشار اقتصادی، نگرانی‌های درمانی و عقب‌ماندن از روند آموزش. تجربه‌هایی که نشان می‌دهد قطعی اینترنت، فقط یک مسئله فنی نبود، بلکه مستقیماً با زندگی مردم گره خورد.

در کنار این تجربه عمومی، گزارش‌ها و شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد هم‌زمان با قطعی اینترنت برای عموم مردم، دسترسی برخی افراد و مجموعه‌ها بدون مشکل ادامه داشته است. موضوعی که بار دیگر بحث نابرابری در دسترسی به اینترنت و احساس تبعیض را در میان افکار عمومی پررنگ کرده است.

وقتی محدودیتی به نام «سراسری» اعمال می‌شود، اما در عمل برای همه یکسان نیست، اعتماد مردم آسیب می‌بیند. اینترنت امروز دیگر یک امکان جانبی نیست؛ بخشی از زندگی روزمره است. قطع یا وصل بودن آن می‌تواند مستقیماً بر کار، آموزش و سلامت افراد اثر بگذارد.

روایت خبرنگار سیتنا از این روزها، روایت همین دغدغه‌هاست؛ دغدغه مردمی که هزینه قطعی اینترنت را پرداخت کردند و هنوز منتظر پاسخ روشنی درباره چرایی این نابرابری هستند.

انتهای پیام


Source URL: https://www.citna.ir/news/331807/اینترنت-همه-قطع-شد،-نه-دقیقا-همهروایت-خبرنگار-سیتنا-روزهای-خاموشی-اینترنت