وزیر ارتباطات: موتورهای جستجوی داخلی تقویت می‌شوند

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به بررسی چالش‌های کسب‌وکارهای اینترنتی در کمیسیون اصل نود، از ارتقای زیرساخت موتورهای جستجوی داخلی خبر داد و گفت: سکوهای بومی برای رفع نیازهای مردم در شرایط خاص کشور تقویت می‌شوند.

به گزارش سیتنا، سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در گفت‌وگو با خانه ملت، با اشاره به حضورش در نشست روز گذشته کمیسیون اصل نود مجلس گفت: در این جلسه مأموریت‌های وزارتخانه در حوزه خدمات‌رسانی به استارت‌آپ‌ها و کسب‌وکارهای دیجیتال، به‌ویژه در شرایط ناشی از آشوب‌ها و اعتراضات اخیر مورد واکاوی قرار گرفت.

وی با اشاره به پیشینه سرمایه‌گذاری برای زیرساخت‌های بومی اظهار کرد: در سال‌های گذشته، وزارت ارتباطات سرمایه‌گذاری‌های مؤثری روی موتورهای جستجوگر داخلی با محوریت دانشگاه یزد انجام داده است. همسو با این اقدامات، جستجوگرهای «ذره‌بین» در مجموعه همراه اول و همچنین «گردو» برای تقویت دسترسی کاربران توسعه یافته‌اند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره آخرین وضعیت فنی این پلتفرم‌ها خاطرنشان کرد: موتور جستجوی ذره‌بین که در مراحل اولیه با برخی نواقص فنی روبرو بود، در روزهای اخیر بهبود یافته و با کیفیت مناسب‌تری به مدار خدمت‌رسانی بازگشته است.

هاشمی در پایان با تأکید بر مصوبات این کمیسیون برای تقویت پلتفرم‌های ملی تصریح کرد: حمایت‌های لازم از موتورهای جستجوگر بومی، به‌ویژه «ذره‌بین»، در دستور کار است تا این سکوها نیز همانند سایر مدل‌های موفق داخلی، در زمان نیاز کاربران به وب‌سایت‌ها و خدمات مختلف، پاسخگوی مطالبات مردم باشند.

انتهای پیام


Source URL: https://www.citna.ir/news/331616/وزیر-ارتباطات-موتورهای-جستجوی-داخلی-تقویت-شوند