معتمدی: وزارت ارتباطات اختیار قطع و وصل کردن اینترنت را ندارد؛ امیدوارم دامنه قطع اینترنت طولانی نباشد

احمد معتمدی
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت اصلاحات پیرامون تصمیم گیری پیرامون اتصال اینترنت بین الملل، گفت: در شرایط بحرانی تصمیم گیری پیرامون مسائل امنیتی بر عهده وزارت ارتباطات نیست، نتیجه تصمیم مراجع ذی صلاح به وزیر ارتباطات ابلاغ می شود و این وزارت هم وظیفه اجرای حکم را دارد و وزارت ارتباطات اختیار قطع و وصل کردن اینترنت را ندارد.

دکتر احمد معتمدی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت اصلاحات، در گفت‌وگو با خبرنگار سیتنا پیرامون قطع اتصال اینترنت بین الملل و نهاد های مربوط به این موضوع، گفت: در شرایط امنیتی، شورای تامین استان وظیفه تصمیم گیری پیرامون این موارد را دارد؛ این موضوع را به وزیر ارتباطات ابلاغ می‌کنند و وزارت هم وظیفه اجرای این حکم را دارد.

وی ادامه داد: اگر شرایط کشور بحرانی باشد، شورای عالی امنیت ملی تصمیم می‌گیرد، شورای امنیت ملی زیر نظر رییس جمهور است که چندین عضو دارد که تصمیم گیری می‌کنند، به وزارت ارتباطات ابلاغ و آن ها هم اجرا می‌کنند.

معتمدی تاکید کرد: تصمیمات امنیتی را یک دستگاه یا یک شورا می‌گیرند و در این شرایط اخیر چاره ای جز این تصمیم نبود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت اصلاحات بیان کرد: امیدوارم با توجه به اینکه اوضاع کمی فروکش کرده است، دامنه قطع اینترنت طولانی نباشد، زیرا عملا هر فعالیتی که بخواهیم انجام دهیم از جمله پروژه‌های دانشجویی و صنعتی متوقف به دلیل قطعی اینترنت متوقف شده است.

وی در پایان اضافه کرد: به دلیل اینکه بنده فعالیت امنیتی انجام نداده‌ام، نمی‌توانم پیرامون این موضوع صحبت کنم، اما تا جایی که اطلاع دارم مراجع ذی صلاح در این شرایط تصمیم گیری می‌کنند، اما اینکه دقیقا این تصمیم را چه کسی گرفته من اطلاعی ندارم، اما وزارت ارتباطات در این موارد به خصوص اختیار قطع و وصل کردن اینترنت را ندارد. 

انتهای پیام

گفت و گو از سارا استوار


Source URL: https://www.citna.ir/news/331499/معتمدی-وزارت-ارتباطات-اختیار-قطع-وصل-کردن-اینترنت-را-ندارد؛-امیدوارم-دامنه-قطع-اینترنت