احمد معتمدی، وزیر پیشین ارتباطات و فناوری اطلاعات، در گفتوگو با خبرنگار سیتنا پیرامون محدودیت های اینترنتی طی روزهای اخیر، گفت: قطع ارتباطات مطلوب نیست، اما در شرایط فعلی الزامی است.
معتمدی ادامه داد: تمام فعالیت های کشور از جمله علمی، دانش بنیانی و تمامی پروژهها مختل شده است، کسب و کارها نیز با مشکل مواجه شده اند.
وی افزود: در شرایط امنیتی، تصمیم گیری در حوزه ارتباطات با وزارت ارتباطات نیست و سازمان های امنیتی در رابطه با وضعیت فعلی تصمیم گیر هستند.
وزیر ارتباطات دولت اصلاحات با بیان اینکه شرایط فعلی که در آن سپری می کنیم مطلوب نیست، گفت: همه مردم از جمله تصمیم گیرندگان این موضوع آگاه هستند که این وضعیت مناسب نیست، اما در مواقعی انجام بعضی امور الزامی است.
وی بیان کرد: در زمان وزارت بنده هیچ تصمیمی بدون اطلاع من گرفته نمی شد، در آن دوره نهادهای امنیتی در رابطه با قطعی ارتباطات بدون مشورت با وزارت ارتباطات چیزی را از دسترس خارج نمی کردند، زیرا ارتباطات در هر کشوری موضوع بسیار مهمی است و بنده در این مورد بسیار سخت گیر بودم.
معتمدی درباره تفاوت بین اعتراضات مردم و اغتشاشات، گفت: برخی از تصمیمات در زمان های خاص ضروری است و تصمیم آن با وزارت ارتباطات نیست، اعتراض مردم را همه قبول دارند و رهبری و ریاست جمهوری این موضوع را به رسمیت میشناسند، اما به نظرمی رسد اعتراضات از منطق خارج شده است.
وی ادامه داد: بنده هم اگر در چنین وضعیتی در وزارت ارتباطات بودم طبق قوانین باید تابع نیروهای امنیتی پیش میرفتم، زیرا در این مواقع وزارت ارتباطات از جزئیات مسئله مطلع نیست.
معتمدی در پایان تاکید کرد: امیدواریم که دیگر چنین مسئله ای اتفاق نیفتد و اوضاع به روال سابق بازگردد، زیرا ادامه این موضوع باعث لطمه زدن به کسب و کارها می شود.
انتهای پیام
گفت و گو از سارا استوار