رئیس سندیکای مخابرات: قطع ارتباطات برای جلوگیری از برهم زدن نظم جامعه است؛ اپراتورها علاقه ای به قطع ارتباطات ندارند

حسین ریاضی
رئیس هیأت‌مدیره سندیکای صنعت مخابرات ایران گفت: امنیت کشور در اولویت است، در حال حاضر قطع ارتباطات برای جلوگیری از برهم زدن نظم جامعه توسط اغتشاشگران است. در همین حال اپراتورها علاقه ای به قطع ارتباطات ندارند، زیرا علاوه بر کاهش درآمد، شاهد تماس و شکایات مردمی هستند.

حسین ریاضی، رئیس هیأت‌مدیره سندیکای صنعت مخابرات ایران، در گفت‌وگو با خبرنگار سیتنا پیرامون وضعیت کسب و کارها طی روزهای اخیر، گفت:همه مردم آگاه هستند که وضعیت فعلی که در آن سپری می کنیم نامطلوب است؛دولت هم در این رابطه مسئولیتی قبول نکرده و به گفته وزارت ارتباطات دستور از نهادهای امنیتی است و نقشی در این تصمیمات ندارند.

وی افزود: لینک‌های مستقیم به زیرساخت ها از لحاظ ارتباط بین الملل قطع هستند، حتی امکان تماس تلفنی در حوزه بین الملل و ارسال پیامک هم وجود ندارد، همینطور شبکه های داخلی تا دیروز عصر (شنبه) قطع بودند، درحال حاضر هم به طور محدود وصل هستند.

ریاضی ادامه داد: اپراتورها علاقه ای به قطع ارتباطات ندارند، زیرا علاوه بر کاهش درآمد، شاهد تماس و شکایات مردمی هستند.

وی درباره اینکه چه زمانی مشکل قطعی ارتباطات برطرف می‌شود، گفت: نمی شود زمان مشخصی برای حل این موضوع تعیین کرد.

رئیس هیأت‌مدیره سندیکای صنعت مخابرات ایران بیان کرد: نمایشگاه هوش مصنوعی که قرار بود 22 دی ماه برگزار شود، کنسل شد و همینطور درباره برگزاری نمایشگاه تلکام با توجه به شرایط کشور و حضور مهمان های خارجی از وزیر ارتباطات کسب تکلیف شده است.

ریاضی ادامه داد: امنیت کشور در اولویت است، در حال حاضر قطع ارتباطات برای جلوگیری از برهم زدن نظم جامعه توسط اغتشاشگران است.

انتهای پیام

گفت و گو از سارا استوار


Source URL: https://www.citna.ir/news/331183/رئیس-سندیکای-مخابرات-قطع-ارتباطات-جلوگیری-برهم-زدن-نظم-جامعه-؛-اپراتورها-علاقه-ای-قطع