استارلینک اینترنت رایگان در اختیار مردم ونزوئلا قرار داد

استارلینک
شرکت استارلینک اعلام کرد در پی حملات گسترده ایالات متحده به ونزوئلا، به‌صورت موقت خدمات اینترنت پهنای باند رایگان را در اختیار کاربران این کشور آمریکای جنوبی قرار می‌دهد.

به گزارش سیتنا، استارلینک در بیانیه‌ای در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرده است که تا سوم فوریه، دسترسی رایگان به اینترنت را برای مردم ونزوئلا فراهم می‌کند تا اتصال پایدار آنها حفظ شود. این اقدام در شرایطی انجام می‌شود که دسترسی به اینترنت در ونزوئلا سال‌هاست با محدودیت‌های دولتی، قطعی‌های گسترده و سرعت پایین مواجه است.

استارلینک، شرکت ارائه دهنده اینترنت ماهواره‌ای، می‌گوید که پس از حملات گسترده ایالات متحده به ونزوئلا، خدمات پهنای باند رایگان به این کشور آمریکای جنوبی ارائه می‌دهد.

این شرکت در پستی در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد که تا ۳ فوریه دسترسی رایگان «به مردم ونزوئلا» ارائه می‌دهد و اتصال مداوم آنها را تضمین می‌کند.

شرکت استارلینک، بخشی از اسپیس‌ایکس است و توسط ایلان ماسک تاسیس و اداره می‌شود.

تاکنون ارائه اینترنت در ونزوئلا مشمول مقررات سختگیرانه دولتی، قطعی‌های سراسری و سرعت پایین بوده است.

انتهای پیام


Source URL: https://www.citna.ir/news/330875/استارلینک-اینترنت-رایگان-اختیار-مردم-ونزوئلا-قرار-داد