ببینید | جایزه یک میلیون تومانی برای معرفی کنندگان ماینرهای غیرمجاز

عباس علی آبادی
وزیر نیرو، گفت: هر شخصی که ماینرهای غیرمجاز را معرفی کند، به ازای هر ماینر یک میلیون تومان جایزه دریافت می کند و به ازای هر ماینر جایزه بیشتری می دهیم.

به گزارش خبرنگار سیتنا، حیاط دولت امروز چهارشنبه 21 آبان ماه با حضور اعضای هیات دولت و اصحاب رسانه برگزار شد.

عباس علی آبادی، در پاسخ به سوال خبرنگار سیتنا مبنی بر پیگیری وزارت نیرو از ماینرهای غیرمجاز، گفت: متاسفانه از این جنس پدیده های زشت کم نداریم و همین اخیرا مرکزی را پیدا کردیم که به بهانه کشاورزی بیش از  400 ماینز استفاده می کرد.

وی، افزود: هر شخصی با مراجعه به سایت و منابع ذکر شده ماینرها را معرفی کند، به ازای هر ماینر یک میلیون تومان جایزه دریافت می کند و به ازای هر ماینر جایزه بیشتری می دهیم.

انتهای پیام

خبرنگار: زهرا طاهری

تصویربردار: سهند بیژن نیا


Source URL: https://www.citna.ir/news/328215/ببینید-جایزه-یک-میلیون-تومانی-معرفی-کنندگان-ماینرهای-غیرمجاز