مدیران کل جدید ارتباطات استان‌های مرکزی و کرمان منصوب شدند

مدیران کل ارتباطات
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، با صدور احکام جداگانه «محمد غلامی مهرآبادی» و «آزاده تاج الدینی» را به ترتیب به سمت‌های «مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مرکزی» و «مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان» منصوب کرد.

به گزارش سیتنا، دکتر سیدستار هاشمی، در این احکام با تأکید بر جایگاه مدیرکل به‌عنوان نماینده ارشد وزارت در استان‌ها، بر لزوم هماهنگی با استانداران و سایر دستگاه‌های اجرایی برای تحقق مأموریت‌های وزارت ارتباطات تأکید کرده است.
وزیر ارتباطات در این احکام، اولویت‌های اداره‌کل ارتباطات و فناوری اطلاعات هر دو استان را مشخص کرده که شامل پیگیری پروژه ملی فیبر نوری منازل و کسب‌وکارها، اتصال روستاهای استان‌ها به شبکه ملی اطلاعات، حمایت از رشد کسب‌وکارهای مبتنی بر فناوری اطلاعات، توسعه اقتصاد دیجیتال، پایش مستمر زیرساخت‌های ارتباطی و ارتقاء خدمات پست و پست بانک است.
محمد غلامی مهرآبادی دانشجوی دکترا در دانشگاه شهید بهشتی و فارغ‌التحصیل مقطع کارشناسی ارشد از دانشگاه علامه طباطبایی است. او سابقه معاونت اداره کل مدیریت طرح‌های کلان فناورانه و نمایندگی وزارت ارتباطات در امور ارزی را در کارنامه کاری خود دارد و به‌عنوان نایب‌رئیس کارگروه خدمات ارزی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور فعالیت کرده و عضو کارگروه تخصصی بررسی خریدهای خارجی شرکت‌های فعال در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات بوده است.
آزاده تاج الدینی دارای مدرک کارشناسی مهندسی برق با گرایش مخابرات و فوق‌لیسانس مدیریت دولتی است. او پیش‌تر ریاست اداره نظارت بر خدمات ارتباطی و رادیویی و معاونت اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان را بر عهده داشته و تجربه ارزشمندی در مدیریت پروژه‌ها و امور اجرایی این حوزه دارد.

انتهای پیام


Source URL: https://www.citna.ir/news/327047/مدیران-کل-جدید-ارتباطات-استان‌های-مرکزی-کرمان-منصوب