ببینید | کاهش ۱۰ درصدی ترافیک روزانه ایرانسل به دنبال قطعی های مکرر برق

ایرانسل
مدیرعامل ایرانسل با اشاره به تأثیر منفی قطعی‌های مکرر برق بر عملکرد شبکه این اپراتور، اعلام کرد که حدود ۱۰ درصد از ترافیک روزانه به دلیل خاموشی‌ها از دست می‌رود و باتری‌های پشتیبان نیز به دلیل شارژ و دشارژ مداوم، پاسخگوی نیازها نیستند.

به گزارش خبرنگار سیتنا، قطعی‌های مکرر برق در کشور به یکی از معضلات اصلی اپراتورهای مخابراتی تبدیل شده و شبکه‌های ارتباطی را با چالش‌های جدی مواجه کرده است.

علیرضا رفیعی، مدیرعامل ایرانسل، در پاسخ به خبرنگار سیتنا در نشستی با خبرنگاران از تأثیرات منفی این خاموشی‌ها بر عملکرد شبکه این اپراتور خبر داد و گفت: «مقایسه عملکرد ما با سال گذشته و دو سال پیش نشان می‌دهد که از زمستان سال گذشته، قطعی‌های برق به‌صورت متناوب آغاز شده و در تابستان نیز ادامه یافته است. این موضوع باعث شده حدود ۱۰ درصد از ترافیک روزانه ما تنها به دلیل قطعی برق از دست برود.»

وی با تشریح ابعاد این معضل، افزود: «اگر قطعی‌های دو ساعته را کنار هم بگذاریم، معادل این است که ۲ درصد از سایت‌های ما به‌صورت ۲۴ ساعته از مدار خارج شوند. این وضعیت نارضایتی گسترده‌ای در میان کاربران ایجاد کرده است.» 

ایرانسل

رفیعی توضیح داد: «قطعی برق در یک سایت، به دلیل اتصال زنجیره‌وار شبکه، می‌تواند مجموعه‌ای از سایت‌ها را از کار بیندازد.»

بعد از یک ساعت قطعی برق، ممکن است تا چهار ساعت ارتباط برقرار نشود

وی گفت: «وقتی یک سایت به مدت یک ساعت از برق محروم می‌شود، حتی پس از بازگشت برق، ممکن است تا چهار ساعت ارتباط برقرار نشود، زیرا شبکه به سایت‌های دیگر وابسته است.»

باتری هایی با عمر دو تا سه سال، تنها ۲۰ تا ۳۰ دقیقه شبکه را پشتیبانی می کنند

مدیرعامل ایرانسل درباره راهکارهای موجود، به محدودیت‌های باتری‌های پشتیبان اشاره کرد و گفت: «باتری‌های نصب‌شده در بهترین حالت و با عمر کمتر از یک سال، تنها ۴۵ دقیقه تا یک ساعت می‌توانند شبکه را پشتیبانی کنند. با افزایش عمر باتری به دو یا سه سال، این زمان به ۲۰ تا ۳۰ دقیقه کاهش می‌یابد. علاوه بر این، باتری‌ها برای شارژ کامل به ۲۴ ساعت زمان نیاز دارند، اما قطعی‌های مکرر، گاهی دو بار در روز، فرصت شارژ کامل را از باتری‌ها می‌گیرد.»

ایرانسل

وی تأکید کرد که باتری‌ها راهکار قطعی برای مشکل برق نیستند و تنها به‌عنوان ابزار پشتیبان برای موارد غیرعمدی طراحی شده‌اند.

رفیعی در ادامه به سیتنا گفت: «باتری برای مواقعی است که ماهانه یک‌بار قطعی غیرعمدی رخ دهد، نه برای خاموشی‌های روزانه. این وضعیت به شدت به شبکه ما آسیب زده و همه اپراتورها با این مشکل مواجه هستند.»

ظرفیت تولید باتری در کشور پاسخگوی نیاز اپراتورها نیست

رفیعی از برنامه ایرانسل برای تجهیز تمامی سایت‌ها به باتری‌های لیتیومی با طول عمر و ظرفیت بالاتر خبر داد، اما افزود: «تجهیز بیش از ۲۰ هزار سایت به باتری‌های جدید، سرمایه‌گذاری هنگفتی می‌طلبد. از سوی دیگر، ظرفیت تولید باتری در کشور پاسخگوی نیاز اپراتورها نیست.»

برای سرمایه‌گذاری در هوشمندسازی شبکه برق آماده ایم

وی در پاسخ به دیگر سوال سیتنا مبنی بر پیشنهاد این رسانه مبنی بر هوشمندسازی کنترهای برق به منظور نقطه زنی سایت های اپراتورها در زمان قطعی برق، گفت: «اغلب سایت‌های ما قابلیت هوشمندسازی دارند، اما اگر وزارت نیرو زیرساخت‌های خود را هوشمند کند، ما آماده همکاری هستیم تا به جای هزینه در بخش‌های دیگر، روی هوشمندسازی شبکه برق سرمایه‌گذاری کنیم. این کار هم اجرایی است و هم زیرساخت‌های ارتباطی را بهبود می‌بخشد.»

ایرانسل

به گفته رفیعی، قطعی‌های برق نه‌تنها عملکرد شبکه را مختل کرده، بلکه رضایت کاربران را نیز کاهش داده است. وی خواستار همکاری جدی‌تر نهادهای مسئول برای رفع این چالش شد تا از آسیب بیشتر به صنعت مخابرات و تجربه کاربران جلوگیری شود.

خبرنگار: مونا ارشادی فر

تصویربردار: سهند بیژن نیا

ایرانسل
ایرانسل
ایرانسل
ایرانسل
ایرانسل
ایرانسل
ایرانسل
ایرانسل
ایرانسل
ایرانسل

Source URL: https://www.citna.ir/news/323890/ببینید-کاهش-۱۰-درصدی-ترافیک-روزانه-ایرانسل-دنبال-قطعی-های-مکرر-برق