زاکربرگ: بدون عینک هوش مصنوعی از لحاظ ذهنی عقب می مانید

عینک هوش مصنوعی
مدیرعامل شرکت متا در اظهارنظری تازه هشدار داد که افرادی که در آینده از عینک‌های هوشمند استفاده نکنند، ممکن است از نظر شناختی نسبت به دیگران در موقعیت ضعیف‌تری قرار بگیرند.

به گزارش سیتنا، مارک زاکربرگ که در جریان اعلام نتایج مالی سه‌ماهه دوم سال ۲۰۲۵ سخن می‌گفت، تاکید کرد: «درست همان‌طور که عینک‌های معمولی به اصلاح بینایی کمک می‌کنند، در آینده عینک‌های هوشمند به ابزار اصلی تعامل با هوش مصنوعی و حتی ابرهوش تبدیل خواهند شد.»

زاکربرگ با اشاره به مدل‌های عرضه‌شده عینک هوشمند متا، از جمله نسخه ری‌بن ۲۹۹ دلاری، گفت: «این عینک‌ها فقط ابزار فناورانه نیستند؛ بلکه به‌عنوان عینک‌هایی شیک و روزمره هم پذیرفته شده‌اند. خوشبختانه، استقبال مردم باعث شده فروش این عینک‌ها نسبت به سال گذشته بیش از سه برابر شود.»

به گفته مدیرعامل متا، هوش مصنوعی استفاده‌شده در این عینک‌ها به‌طور مداوم در حال پیشرفت است و ممکن است در آینده، ارتقاهای سخت‌افزاری چشم‌گیری مانند نمایشگرهای تصویری نیز به آن‌ها افزوده شود.

انتهای پیام


Source URL: https://www.citna.ir/news/323155/زاکربرگ-بدون-عینک-هوش-مصنوعی-لحاظ-ذهنی-عقب-مانید