رفع مشکل تلویزیون های اسنوا و دوو از جیب کاربران؟!

اسنوا
با گذشت یک هفته از اختلال در تلویزیون های هوشمند اسنوا و دوو و بی ثمر بودن وعده های گروه انتخاب برای رفع این مشکل، حال برخی کاربران به سیتنا اطلاع دادند که پیشنهاد تعویض برد تلویزیون به آنها ارائه شده است.

به گزارش سیتنا، به دنبال اختلال ایجاد شده در تلویزیون های اسنوا و دوو که تحت نظر گروه انتخاب الکترونیک هستند، وعده های مدیران این گروه الکترونیکی همچنان بی نتیجه مانده و این رویه به پشتیبانی این گروه نیز رسیده است.

کاربران این تلویزیون ها به سیتنا اطلاع دادند که طی تماس با پشتیبانی، پس از زمان طولانی انتظار به اپراتور وصل می شوند و اپراتور ابراز بی اطلاعی می کند. وعده پیگیری تیم پشتیبانی طی ۴۸ ساعت هم بی ثمر بوده و هیچ تماسی از طرف پشتیبانی با کاربران شاکی از این اوضاع گرفته نمی شود.

برخی کاربران مدل هایی از تلویزیون اسنوا هم در شبکه های اجتماعی اعلام کردند که از طرف تیم پشتیبانی اعلام شده که با تعویض برد دستگاه، مشکل اخیر قابل حل است.

اسنوااسنوااسنوا

سوال اینجاست که آیا گروه انتخاب برای مشکلی که خود باعث آن‌ بوده که طبق شنیده ها به دلیل اختلاف با طرف چینی پیش آمده، آیا پرداخت غرامت می کند یا از این فرصت استفا‌ه می کند تا درآمد این شرکت را با تعویض برد یا قطعات دیگر بالا ببرد؟

گروه انتخاب تاکنون نه پاسخ شفافی پیرامون این موضوع داده است و نه مشخص است کاربرانی که حدود یک هفته دستگاهشان از کار افتاده اکنون باید هزینه ای هم از جیب پرداخت کنند تا دستگاه شان کار کند یا خیر؟

انتهای پیام


Source URL: https://www.citna.ir/news/323153/رفع-مشکل-تلویزیون-های-اسنوا-دوو-جیب-کاربران؟