آذری جهرمی: بدون انتشار متن مصوبه نمی‌توان درباره «اینترنت طبقاتی» قضاوت کرد

آذری جهرمی
وزیر پیشین ارتباطات، گفت: «عملکرد و رویکرد دولت در یک سال گذشته، از جمله در موضوعاتی مثل رجیستری و گام اول رفع فیلتر، با طرح اینترنت طبقاتی هم‌راستا نیست و به نظر نمی‌رسد رئیس‌جمهور یا دولت اعتقادی به چنین سیاستی داشته باشند.»

محمدجواد آذری جهرمی، وزیر پیشین ارتباطات، در واکنش به حواشی مطرح‌شده پیرامون اینترنت طبقاتی و مصوبه شورای عالی فضای مجازی در گفت و گو با خبرنگار سیتنا، اظهار کرد: «تا زمانی که متن مصوبه منتشر نشود، نمی‌توان قضاوت دقیقی درباره آن داشت.»

وی با اشاره به تکذیب رئیس‌جمهور درباره وجود چنین مصوبه‌ای، افزود: «عملکرد و رویکرد دولت در یک سال گذشته، از جمله در موضوعاتی مثل رجیستری و گام اول رفع فیلتر، با طرح اینترنت طبقاتی هم‌راستا نیست. به نظر نمی‌رسد رئیس‌جمهور یا دولت اعتقادی به چنین سیاستی داشته باشند.»

آذری جهرمی همچنین تأکید کرد: «رئیس شورا وجود چنین مصوبه‌ای را رد کرده است.»

وی در پایان خاطرنشان کرد: «بهتر است در احترام به افکار عمومی و برای اطمینان بخشی بیشتر، متن مصوبه منتشر شود.»

انتهای پیام

خبرنگار: سارا استوار


Source URL: https://www.citna.ir/news/322445/آذری-جهرمی-بدون-انتشار-متن-مصوبه-‌توان-درباره-«اینترنت-طبقاتی»-قضاوت-کرد