آسوشیتدپرس: حمله ایران احتمالا به گنبد ارتباطاتی العدید آسیب زده است

جنگ
خبرگزاری آسوشیتدپرس با تجزیه و تحلیل تصاویر ماهوارهای دریافتی خود می‌نویسد، به نظر می‌رسد که محل قرارگیری تجهیزات مورد استفاده آمریکایی‌ها برای ارتباطات امن، در حمله ایران به پایگاه العدید آمریکا در قطر آسیب دیده است.

به گزارش سیتنا، تصاویر ماهوارهای که امروز جمعه ۱۱  از سوی خبرگزاری آسوشیتدپرس منتشر شده نشان می‌دهد که حمله ایران به پایگاه هوایی آمریکا در قطر احتمالا باعث آسیب‌دیدن گنبد ژئودزیک که محل قرارگیری تجهیزات مورد استفاده آمریکایی‌ها برای ارتباطات امن است شده است.

گنبد ژئودزیک ساختاری کروی‌شکل با مثلث‌های به‌هم پیوسته است و به دلیل طراحی هندسی خود در برابر فشار و ضربه بسیار مقاوم است. از این گنبد در پایگاه‌های نظامی برای محافظت از تجهیزات حساس، مانند رادارها، آنتن‌های ارتباطی امن، سامانه‌های ماهواره‌ای یا تجهیزات فرماندهی پیشرفته استفاده می‌شود.

خبرگزاری آسوشیتدپرس می‌نویسد، برای روشن شدن این مسئله به ارتش ایالات متحده و قطر رجوع کرده که تا کنون پاسخی نگرفته است.

انتهای پیام


Source URL: https://www.citna.ir/news/322168/آسوشیتدپرس-حمله-ایران-احتمالا-گنبد-ارتباطاتی-العدید-آسیب-زده