سرقت ۱۰ هزار دلاری از نمایشگاه کتاب تهران

حوادث
فرمانده یگان های حفاظت فیزیکی پلیس پیشگیری فاتب از دستگیری یک سارق زورگیر خبر داد و گفت: با تلاش و هوشیاری عوامل انتظامی نمایشگاه بین المللی کتاب، این سارق شناسایی و دستگیر شد.

به گزارش سیتنا، سرهنگ علی محمدیان، فرمانده یگان‌های حفاظت فیزیکی پلیس پیشگیری فاتب اظهار کرد: پیرو مراجعه یکی از شهروندان تبعه کشورهای خارجی و گزارش وقوع یک فقره سرقت به شیوه زورگیری، عوامل انتظامی مستقر در نمایشگاه بین‌المللی تهران اقدام به شناسایی سارق کردند.

وی افزود: این سارق مقدار ۱۰ هزار دلار از یکی از غرفه‌ها سرقت کرده و از محل متواری شده بود، که بلافاصله ماموران با بررسی دوربین‌های مداربسته و استفاده از شیوه‌های نوین پلیسی، سارق را شناسایی کرده و دستگیری او در دستور کار پلیس قرار گرفت. ماموران انتظامی نمایشگاه با به‌دست آوردن مشخصات ظاهری متهم، تحقیقات میدانی گسترده ای را آغاز و محل‌های احتمالی تردد سارق را تحت نظر قرار دادند.

محمدیان تصریح کرد: ماموران پلیس در هنگام مشاهده تصاویر دوربین‌های مداربسته متوجه حضور سارق در محوطه نمایشگاه می‌شوند و برای دستگیری او اقدام می‌کنند که متهم با دیدن ماموران به صورت پیاده متواری شده، پس از تعقیب و گریز به مسافت حدود ۲ کیلومتر، متهم دستگیر شد. متهم جهت تحقیقاتی تکمیلی پس از تشکیل پرونده در اختیار کلانتری ۱۴۵ ونک قرار گرفت.

فرمانده یگان‌های حفاظت فیزیکی پلیس پیشگیری فاتب خاطرنشان کرد: شهروندان با رعایت توصیه‌های پلیسی در محل‌های عمومی و پرتردد مراقب وسایل و اشیاء قیمتی خود باشند و از رها کردن آن در هر مکانی خودداری کنند.

انتهای پیام


Source URL: https://www.citna.ir/news/319416/سرقت-۱۰-هزار-دلاری-از-نمایشگاه-کتاب-تهران