حضور میدانی مدیر مخابرات منطقه هرمزگان در منطقه بندر شهید رجائی

مخابرات
مدیر مخابرات منطقه هرمزگان به منظور نظارت بر ارتباطات مخابراتی در منطقه بندر شهید رجائی حضور یافتند و در جریان آخرین وضعیت ارتباطات در این منطقه قرار گرفتند.

به گزارش سیتنا به نقل از روابط عمومی و ارتباطات مخابرات منطقه هرمزگان، مهندس حسن هاشمی مدیر منطقه به همراه علی صابری سرپرست ارتباطات سیار و تعدادی از کارشناسان فنی جهت نظارت بر ارتباطات مخابراتی در منطقه بندر شهید رجائی حضور یافتند و در جریان آخرین وضعیت ارتباطات در این منطقه قرار گرفتند.

در این بازدید با تجهیز سایت ها به دیزل ژنراتور اضطراری و نصب باتری پشتیبان جهت بالابردن امنیت ارتباطی ، سرویس دهی به این بندر را میسر و امنیت ارتباطات مخابراتی در این منطقه برقرار شد.

گفتنی است در حال حاضر 4 سایت همراه اول با تکنولوژی فول در منطقه بندر شهید رجائی بندرعباس برقرار است و هیچگونه قطعی ارتباط  مخابراتی گزارش نشده است.

روز شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ در بندر شهید رجایی بندرعباس انفجار بزرگی به وقوع پیوست که موجب مصدوم و کشته شدن تعدادی زیادی از هموطنان شد.

انتهای پیام


Source URL: https://www.citna.ir/news/318890/حضور-میدانی-مدیر-مخابرات-منطقه-هرمزگان-در-منطقه-بندر-شهید-رجائی