پرداخت مطالبات اصناف در طرح کالابرگ الکترونیکی تا هفته آینده

کالابرگ الکترونیکی
سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیکی، گفت: تا هفته آینده با همه فروشگاه‌هایی که در این طرح همکاری دارند و اقلام مورد نظر را به هموطنان مشمول ارائه کردند، تسویه حساب می‌شود.

به گزارش سیتنا به نقل از ایرنا، مرجان دبیری درباره آغاز مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی در کشور و اینکه چه زمانی با فروشگاه‌های همکار در این طرح تسویه حساب می‌شود، اظهار داشت: بودجه‌ای برای این منظور چندی قبل تخصیص یافت که با تعدادی از فروشگاه‌های زنجیره‌ای متولی توزیع کالا برگ تسویه مالی صورت گرفت.

وی یادآور شد: به مدت یک هفته از تسویه با فروشگاه‌ها تاخیر داشتیم که حداکثر طی یک هفته آینده این کار انجام و با بقیه فروشگاه ها نیز تسویه حساب انجام می شود.

دبیری افزود: علت این تاخیر، تاخیر در دسترسی به بودجه مورد نظر با وجود تامین اعتبار صورت گرفته از سوی سازمان برنامه و بودجه بود اما در شرایط کنونی مشکلی وجود ندارد و روند تسویه با فروشگاه‌ها به تدریج در دست انجام است.

لازم به ذکر است اجرای طرح کالا برگ الکترونیکی در دو مرحله قبل و بعد از عید نوروز برای دهک های سه تا هفت اجرایی شده است و خانوارهای مشمول می توانند با مراجعه به فروشگاه ها معتبر زنجیره ای و واحدهای صنفی طرف قرارداد، اقدام به خرید اقلام مشخص شده نمایند. اعتبار این طرح تا پایان خردادماه در حساب سرپرستان خانوار در دسترس است.

انتهای پیام


Source URL: https://www.citna.ir/news/318521/پرداخت-مطالبات-اصناف-در-طرح-کالابرگ-الکترونیکی-تا-هفته-آینده