کدخبر :314000 پرینت
30 دی 1403 - 08:51

معرفی شوکه کننده یک خوراکی محبوب با خطر آلزایمر

از خطر ابتلا به آلزایمر با مصرف سوسیس و کالباس بترسید!

متن خبر

به گزارش سیتنا، طی سال‌های اخیر آنقدر راجع به مضرات  مصرف زیاد گوشت و غذاهای فرآوری‌شده صحبت شده که بیشتر افراد می دانند که مصرف مداوم سوسیس و کالباس و بیکن می‌تواند برای سلامت بدن بسیار آسیب‌زننده باشد.

اما بر اساس تحقیقاتی بسیار جدید که در آمریکا بر روی ۱۳۳ هزار و ۷۷۱ فرد که متوسط سنی ۴۹ سال داشته‌اند طی ۴۳سال پی‌گیری انجام شده، مشخص شده است که حدود ۱۱هزار و ۳۳۰ نفر دچار دمانس یا آلزایمر شده اند.

یعنی کسانی که بیش از ۲۲گرم در روز از گوشت‌های فراوری شده استفاده می‌کنند نسبت به کسانی که کمتر از ۹گرم در روز استفاده می کنند۱۳درصد بیشتر مبتلا به‌زوال عقل می‌شوند.

این تحقیقات بطور قطعی ثابت می‌کند که ابتلا به آلزایمر فقط ناشی از افزایش سن نیست بلکه سبک زندگی و از جمله نوع تغذیه ارتباط بسیار تنگاتنگی با بروز زوال‌عقل دارد.

دکتر فرزاد اشرافی، متخصص مغز و اعصاب با اشاره به نتایج این تحقیقات می‌گوید: مصرف گوشت‌قرمز و بویژه فراوری شده ریسک دیابت و مشکلات قلبی را بالا می‌برد چون حاوی چربی اشباع‌شده هستند. این تحقیقات هم ثابت می‌کند که مصرف این گوشت‌های فراوری شده بطور مشخص منجر به بروز دمانس یا زوال عقل می‌شود.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.