وزیر اقتصاد: تعرفه واردات آیفون بیشتر از ۳۰ درصد نیست

عبدالناصر همتی
وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: تعرفه 96 درصدی واردات آیفون مصوبه ما نبود و حتماً اصلاح می‌ شود و این تعرفه احتمالاً حدود ۳۰ درصد خواهد بود، چراکه بیشتر از آن معنا ندارد.

به گزارش سیتنا، به دنبال انتشار اخباری طی هفته گذشته مبنی بر برداشته شدن منع رجیستری آیفون و اعمال تعرفه 96 درصدی برای رجیستری این گوشی، فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت تعرفه ۹۶ درصدی واردات آیفون را رد کرد و گفت: در مورد نرخ تعرفه اشتباه شده و به زودی اصلاح می شود.

تسنیم در همین رابطه طی گزارشی نوشت: عبدالناصر همتی در مورد اصلاح تعرفه واردات آیفون گفت: تعرفه 96درصدی واردات آیفون مصوبه ما نبود و حتماً اصلاح می‌شود.

همتی درباره این که تعرفه نهایی برای واردات آیفون تا چه حدودی خواهد بود گفت: احتمالاً حدود 30 درصد، و بیشتر از آن معنا ندارد.

وی در خصوص راه‌های تأمین ارز برای واردات آیفون نیز گفت: با همان ارزی که گوشی‌های سامسونگ و سایر برندها وارد می‌شود آیفون هم وارد می‌شود.

همتی در مورد برنامه بانک مرکزی برای نزدیک کردن دلار نیما به بازار توافقی و این که تأمین ارز آیفون از کدام بازار خواهد بود گفت: ارز بازار آیفون با قیمت توافقی تأمین خواهد شد.

انتهای پیام


Source URL: https://www.citna.ir/news/309930/وزیر-اقتصاد-تعرفه-واردات-آیفون-بیشتر-از-۳۰-درصد-نیست