وزیر ارتباطات: وضعیت فعلی اینترنت به شرایط منطقه باز می‌ گردد

ستار هاشمی
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: وضعیت فعلی اینترنت مقداری به شرایط منطقه و وضعیت سایبری باز می‌ گردد و طبیعتاً گزارش دقیق و کارشناسی آن را هفته آینده با آمار و ارقام به خبرنگاران اعلام می‌ کنیم.

به گزارش سیتنا، ستار هاشمی در حاشیه جلسه امروز هیات دولت (25 مهر ماه) در جمع خبرنگاران اظهار کرد: هفته آینده جلسه‌ای با حضور خبرنگاران برگزار خواهیم کرد و درباره تمامی موضوعات مرتبط با وزارت ارتباطات از خدمات پست تا شبکه‌ اینترنت با آنان گفت‌وگو خواهیم کرد.

وی درباره وضعیت سرعت اینترنت کشور، گفت: این وضعیت مقداری به شرایط منطقه و وضعیت سایبری بازمی‌گردد و طبیعتاً گزارش دقیق و کارشناسی آن را هفته آینده با آمار و ارقام به خبرنگاران اعلام می‌کنیم.

وی درباره وضعیت بررسی لایحه حفظ حریم خصوصی کاربران در مجلس، اظهار کرد: این لایحه از صحن به کمیسیون‌ بازگشته و در کمیسیون در حال بررسی و نهایی شدن است. امیدوارم در آینده نزدیک جمع‌بندی شود.

انتهای پیام


Source URL: https://www.citna.ir/news/309128/وزیر-ارتباطات-وضعیت-فعلی-اینترنت-به-شرایط-منطقه-باز-می‌-گردد