به گزارش سیتنا، علی اصغر ترحم با اشاره به اینکه در استان هرمزگان 38 هزار و 891 خانوار دارای پوشش فیبرنوری هستند، گفت: از این تعداد 17 هزار و 110 خانوار در بندرعباس، 11 هزار و 148 خانوار در جزیره کیش، شش هزار و 141 خانوار در بندر لنگه، سه هزار و 473 در بندر کنگ و هزار و 19 خانوار در بندر چارک تحت پوشش فیبرنوری قرار گرفتهاند.
وی توسعه شبکه دسترسی مبتنی بر فیبرنوری منازل و کسبوکارها را اولویت اول اداره کل منطقه جنوب شرق رگولاتوری دانست و افزود: بر همین اساس در نیمه اول سال 1402 جلسات مشترکی با حضور استاندار، معاون مدیریت و توسعه منابع استانداری هرمزگان، نمایندگان شرکت پیشگامان توسعه ارتباطات، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان هرمزگان و شهرداری شهرهای مربوطه به منظور پیگیری اجرای پروژه FTTH، رفع مشکلات موجود و انعقاد تفاهمنامه برگزار شده است.
مدیرکل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه جنوب شرق رگولاتوری، بازدید میدانی برای بررسی آخرین وضعیت پیشرفت پروژه فیبرنوری پس از نصب تجهیزات فنی در مناطق اعلام شده و بازدید میدانی شبانهروزی از نقاط اعلامی توسط اپراتورها را از دیگر اقدامات انجام شده در این اداره کل دانست.
انتهای پیام