رد خون سرنخ مهم پلیس در قتل داریوش مهرجویی و همسرش

رد خون سرنخ مهم پلیس در قتل داریوش مهرجویی و همسرش
تحقیقات پلیس در پرونده قتل داریوش مهرجویی و همسرش در حالی وارد سومین روز خود شده است که یافته‌های پلیس از رد خون سرنخ‌های بسیار مهمی به ماموران داده است.

به گزارش سیتنا، روز حادثه کارشناسان پلیس از سگ‌های آموزش دیده برای پیدا کردن رد خون اطراف خانه داریوش مهرجویی کمک گرفتند و بعد از ساعت‌ها تحقیق سگ‌ها رد خونی را کشف کردند که به نظر می‌رسد متعلق به عاملان قتل‌ها باشد.

این فرضیه از آنجا تقویت می‌شود که وحیده محمدی‌فر، همسر داریوش مهرجویی پیش از قتل با عاملان جنایت درگیر شده بود. جراحات باقی مانده روی بدن وحیده محمدی‌فر و آثار به دست آمده زیر ناخن‌های او نشان می‌دهد درگیری سختی با عاملان قتل داشته و احتمالا عاملان قتل دچار جراحت‌هایی هم شده‌اند، به همین دلیل هم پلیس از سگ‌ها برای ردیابی خون در اطراف باغ مهرجویی کمک گرفت.

انتهای پیام


Source URL: https://www.citna.ir/news/286331/رد-خون-سرنخ-مهم-پلیس-در-قتل-داریوش-مهرجویی-و-همسرش