به گزارش سیتنا به نقل از فارس، ۱۷ مرداد ماه امسال پس از یک فراخوان برای ارائه خدمات در ایام پیادهروی اربعین، شرکتهای فناور با محمد مخبر معاون اول رییس جمهور و عیسی زارعپور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات جلسهای برگزار شد. پس از پایان این نشست عیسی زارع پور وزیر ارتباطات در جمع خبرنگاران اعلام کرد که باید سفرهای اربعین ارزان و ایمن باشد.
نمایندگان شرکتهای فناور فعال در بستر اینترنت نیز تاکید کردند که از تمام ظرفیت خود در ایام اربعین برای ارائه خدمات به زائران استفاده خواهند کرد.
در همین راستا، رییس کمیته حمل و نقل ستاد مرکزی اربعین چند روز پیش از آغاز طرح همپیمایی مسافران اربعین خبر داده و اعلام کرد: مسافران میتوانند با تاکسی اینترنتی به نقاط صفر مرزی بروند و از این تاکسیها کمسیون دریافت نخواهد شد.
انتهای پیام