یک مدیر استانی فاوا به سیتنا خبر داد: مشکل مجوزهای حفاری با شهرداری‌ها از موانع توسعه شبکه فیبرنوری

علی سملیان
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر، گفت: مشکل مجوزهای حفاری با شهرداری‌های استان از موانع توسعه شبکه فیبرنوری است.

علی سملیان، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر در گفت‌وگو با خبرنگار سیتنا پیرامون آخرین وضعیت پروژه فیبرنوری در این استان، اظهار کرد: 32752 پورت فیبرنوری در استان بوشهر نصب و 855 پورت فیبرنوری در این استان واگذار شده است.

وی، ادامه داد: برنامه استان بوشهر برای توسعه فیبرنوری در سال 1402 این است که 40 درصد از خانوارهای این استان تحت پوشش فیبرنوری قرار گیرند.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر، خاطرنشان کرد: مشکل مجوزهای حفاری با شهرداری‌های استان از موانع توسعه شبکه فیبرنوری است که با همکاری اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مرتفع خواهد شد.

انتهای پیام

گفت‌وگو از فرزانه احمدی منش


Source URL: https://www.citna.ir/news/281392/یک-مدیر-استانی-فاوا-به-سیتنا-خبر-داد-مشکل-مجوزهای-حفاری-با-شهرداری‌ها-از-موانع-توسعه