وزیر کار: سامانه کالابرگ تقریبا در سراسر کشور راه‌اندازی شده است

 کالابرگ
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: تقریبا سامانه کالابرگ در سراسر کشور راه‌اندازی شده و چیزی حدود ۵۰ هزار فروشگاه؛ چه فروشگاه‌های زنجیره‌ای و چه غیرزنجیره‌ای تا این لحظه به این سامانه متصل شده‌اند.

به گزارش سیتنا به نقل از ایلنا، سید صولت مرتضوی درباره آخرین وضعیت ارائه کالابرگ‌های الکترونیکی گفت: تقریبا سامانه کالابرگ در سراسر کشور راه‌اندازی شده و چیزی حدود ۵۰ هزار فروشگاه به این سامانه متصل شده است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، ادامه داد: همان‌طور که از قبل گفته شد مردم عزیز می‌توانند به صورت اعتباری تقریبا حدود یک ماه قبل از واریز یارانه نقدی‌شان خرید اعتباری داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: تصمیم جدیدی هنوز در رابطه با شیوه‌ها و بسته‌های جدید اتخاذ نشده است.

مرتضوی درخصوص وضعیت افزایش حقوق بازنشستگاه تأمین اجتماعی با توجه به انتقادهای صورت گرفته به مصوبه شورای عالی کار عنوان کرد: افزایش حقوق‌ها در شورای عالی کار مصوب شده و احکام‌شان در حال صادر شدن است.

انتهای پیام


Source URL: https://www.citna.ir/news/279673/وزیر-کار-سامانه-کالابرگ-تقریبا-در-سراسر-کشور-راه‌اندازی-شده-است