به گزارش سیتنا، دفتر رئیس جمهور در نامهای به وزیر ارتباطات درخواست کرد تا در خصوص «لزوم برگرداندن اینترنت به شرایط عادی و فراهم کردن دسترسی مردم به اینترنت آزاد» بررسیهایی در کارگروه اقتصاد دیجیتال صورت بگیرد.
این درخواست با پیگیری مجتبی توانگر، رییس کمیته اقتصاد دیجیتال مجلس شورای اسلامی مطرح شده است.
![[node:title]](https://www.citna.ir/sites/default/files/styles/content/public/images/body/22_32.jpg?itok=UEA4pjGo)
لازم به ذکر است که پیش تر وزیر ارتباطات بارها گفته بود که اعمال محدودیتها در اینترنت، توسط «نهادهای ذیصلاح» صورت گرفته و برطرف کردن آن نیز در اختیار همین نهادهاست.
با این حال دفتر ریاست جمهوری بررسی این موضوع را به کارگروه اقتصاد دیجیتال در دولت سپرده است و به نظر میرسد این کارگروه باید در این رابطه تصمیمگیری و نتیجه را اعلام کند.
در همین راستا نیز، مجتبی توانگر در توئیتی آورده است:
پیرو نامهام، با تشکر از حسن نظر آقای رییسجمهور که موضوع بازگرداندن اینترنت به شرایط عادی به دستور کار کارگروه اقتصاد دیجیتال دولت تبدیل شد. مردم و کسب و کارها منتظر تصمیمات عاجل این کارگروه برای رفع مشکل اختلالات اینترنتی و فراهم کردن دسترسی عمومی به اینترنت آزاد هستند.
![[node:title]](https://www.citna.ir/sites/default/files/styles/content/public/images/body/1_256.jpg?itok=u3Qaxwco)
انتهای پیام