قاضی زاده هاشمی، نماینده مجلس: وزیر ارتباطات به عنوان مسئول باید محدودیت اینترنت را به حداقل برساند

سید احسان قاضی زاده هاشمی
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس، گفت: وزیر ارتباطات به عنوان مسئول باید اقدامات جدی برای دفاع از حقوق مردم انجام دهد و محدودیت اینترنت به حداقل برسد تا کسب و کارهای اینترنتی بتوانند به روال قبل برگردند.

به گزارش سیتنا به نقل از نامه نیوز، سیداحسان قاضی زاده هاشمی در برنامه‌ای به عنوان مهمان تلفنی، حضور یافت و پیرامون وضعیت اینترنت اظهار کرد: در موضوع اینترنت هیچ بحثی در مجلس نداشتیم و مراجع دیگری برای محدودسازی اینترنت تصمیم گرفتند. وزیر ارتباطات به عنوان مسئول باید اقدامات جدی برای دفاع از حقوق مردم انجام دهد و محدودیت اینترنت به حداقل برسد تا کسب و کارهای اینترنتی بتوانند به روال قبل برگردند.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس، درباره استفاده نمایندگان از اینترنت بدون فیلتر یادآور شد: نمایندگان نیز با همان شرایطی که برای جامعه وجود دارد از اینترنت استفاده می کنند، تصاویرش هم در رسانه ها منتشر شده است.

انتهای پیام


Source URL: https://www.citna.ir/news/277155/قاضی-زاده-هاشمی،-نماینده-مجلس-وزیر-ارتباطات-به-عنوان-مسئول-باید-محدودیت-اینترنت-را-به