واکنش فتح‌الله‌زاده به اختلاف منصوریان و مجیدی

واکنش فتح‌الله‌زاده به اختلاف منصوریان و مجیدی
وقتی از علی فتح‌الله‌زاده پرسیدیم آیا شما گفته بودید مجیدی لاغر است و نمی‌تواند بازی کند، گفت من اصلاً چنین چیزی یادم نمی آید.

به گزارش سیتنا، مدیرعامل سابق استقلال که سال‌های زیادی با مجیدی و منصوریان کارکرده امیدوار است آنها هرچه سریعتر به اختلافات پایان دهند. علی فتح‌الله‌زاده گفت: به کوری چشم دشمنان استقلال منصوریان و مجیدی در یک جبهه هستند و هر دو دغدغه استقلال را دارند. امیدوارم استقلال پنجشنبه دربی را ببرد و همان جا قهرمانی خود را قطعی کند.

در شرایط کنونی وضعیت استقلال به مراتب بهتر از پرسپولیس است. البته یکسری مسائل باید حل و فصل شود تا تیم در شرایط روحی و روانی بالا به مصاف پرسپولیس برود. من فکر می‌کنم بعد از سال‌ها حق استقلال است که امسال قهرمان لیگ شود و این شایستگی را تا امروز به اثبات رسانده است.

فتح الله زاده در پایان گفت: مجیدی و منصوریان هر دو از فرزندان استقلال هستند و مسلما سوءتفاهمات به زودی حل خواهد شد.

انتهای پیام


Source URL: https://www.citna.ir/news/267004/واکنش-فتح‌الله‌زاده-به-اختلاف-منصوریان-و-مجیدی