کاربر چینی کلافه از سرعت پایین اینترنت، کابل‌های فیبرنوری را به آتش کشید!

کاربر چینی کلافه از سرعت پایین اینترنت، کابل‌های فیبرنوری را به آتش کشید!
مرد چینی ناراضی از سرعت اینترنت، به جرم به آتش‌کشیدن کابل‌های اینترنت و قطعی اینترنت حدود چهار هزار واحد مسکونی و اداری، به هفت سال زندان محکوم شد.

به‌ گزارش سیتنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، این فرد تابستان گذشته در یکی از کافی‌نت‌های استان گوآنگشی مشغول استفاده از اینترنت بود ولی به‌علت «پایین بودن» سرعت اینترنت از کوره در می‌رود و با فندک خود جعبه کابل‌های فیبرنوری شبکه را به آتش می‌کشد.

یک دادگاه محلی با صدور این حکم تاکید کرده که اقدام مجرمانه این فرد که رسانه‌‌ها از او با نام «لان» یاد کرده‌اند موجب خسارت به اموال عمومی و شبکه مخابرات دولتی و قطعی اینترنت حدود ۴ هزار واحد مسکونی و اداری از جمله بیمارستان دولتی نزدیک کافی‌نت شده بود. قطعی اینترنت در این محله ۲۸ تا ۵۰ ساعت ادامه داشت.

این ماجرا بازتاب گسترده‌ای در«وایبو» شبکه اینترنت چین (معادل توئیتر) داشت و بسیاری از کاربران با تمسخر این اقدام آقای «لان» به او لقب «بچه بزرگ» داده بودند.

انتهای پیام


Source URL: https://www.citna.ir/news/265227/کاربر-چینی-کلافه-از-سرعت-پایین-اینترنت،-کابل‌های-فیبرنوری-را-به-آتش-کشید