عربستان برای ساخت بزرگترین دیتاسنتر ابری ۴۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری می‌کند

شرکت سعودی تلکام
شرکت سعودی تلکام ۴۰۰ میلیون دلار برای ساخت بزرگترین دیتاسنتر ابری در این منطقه سرمایه‌گذاری خواهد کرد. برنامه دیتاسنترهای این شرکت شامل ۱۶ دیتاسنتر در شش شهر است.

به گزارش سیتنا، ایسنا به نقل از بلومبرگ، نوشت: سخنگوی این شرکت که به دنبال تبدیل شدن به مرکز دیجیتال سازی است، فاز سوم برنامه دیتاسنتر خود را با تاسیساتی آغاز می‌کند که بیش از ۱۸۰ هزار متر مربع فضا به آن اختصاص داده شده است.

این شرکت مخابراتی مستقر در ریاض فاز نخست این پروژه را در سال ۲۰۱۹ تکمیل کرده و فاز دوم در مرحله نهایی ساخت است. طبق بیانیه سعودی تلکام، برنامه دیتاسنترهای شرکت سعودی تلکام شامل ۱۶ دیتاسنتر در شش شهر است.

بر اساس این گزارش، هیثم الفرج، مدیر فناوری سعودی تلکام در بیانیه‌ای اظهار کرد: ما برنامه‌های بزرگی برای تبدیل دیتاسنترهای خود به عنوان دروازه‌ای برای زیرساخت منطقه خاورمیانه شمال آفریقا داریم.

انتهای پیام


Source URL: https://www.citna.ir/news/263430/عربستان-برای-ساخت-بزرگترین-دیتاسنتر-ابری-۴۰۰-میلیون-دلار-سرمایه‌گذاری-می‌کند