برگزاری آئین رونمایی از نسخه جدید شاد تا قبل از ۳۱ شهریورماه

شبکه شاد
رئیس مرکز هماهنگی حوزه وزارت آموزش پرورش، در گردهمایی مشترک اعضای شورای معاونان و مدیران کل آمورش و پرورش از برگزاری آئین رونمایی از نسخه جدید شاد تا قبل از ۳۱ شهریورماه خبر داد.

به گزارش سیتنا، علی باقرزاده در گردهمایی مشترک اعضای شورای معاونان و مدیران کل آموزش و پرورش استان‌ها که در اردوگاه شهید باهنر برگزار شد، در خصوص ارائه خدمات آموزشی در شبکه شاد در سال جدید تحصیلی، اظهار کرد: شورای معاونان، ادارات کل آموزش و پرورش، کاربران و حوزه فناوری ۴ کنشگر هستند که باید به بازگشایی مدارس کمک کنند.

وی تصریح کرد: شاد بزرگ ترین اپلیکیشن کشور است؛ فعالیت ۱۸ میلیون و ۱۰۵ هزار نفر از ویژگی شاد است که در یک هفته حدود ۱۳ میلیون و ۱۲۹ هزار و در مدت  روز ۱۰ میلیون و ۲۳۷ هزار، کاربر در آن فعال هستند.

باقرزاده تصریح کرد: در یک ثانیه ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر باهم مرتبط می‌شوند ۷۸۸ میلیون پیام مبادله شده است که این موارد نشان از ظرفیت بزرگ شاد را دارد.

وی در خصوص اولویت‌های شبکه شاد، گفت: آئین رونمایی از نسخه جدید، شاد تا قبل از  ۳۱ شهریورماه برگزار خواهد شد. 

شاد بزرگ ترین اپلیکیشن کشور است؛ فعالیت ۱۸ میلیون و ۱۰۵ هزار نفر از ویژگی شاد است که در یک هفته حدود ۱۳ میلیون و ۱۲۹ هزار و در مدت  روز ۱۰ میلیون و ۲۳۷ هزار، کاربر در آن فعال هستند.

رئیس مرکز هماهنگی حوزه وزارتی، خاطرنشان کرد: در مجموع کتب درسی،۳هزار QR CODE پیش بینی شده است که آموزش نحوه استفاده از آن بزودی آغاز می‌شود.

انتهای پیام


Source URL: https://www.citna.ir/news/261071/برگزاری-آئین-رونمایی-از-نسخه-جدید-شاد-تا-قبل-از-۳۱-شهریورماه