فیس‌بوک و تلگرام توسط دادگاهی در روسیه جریمه شدند

 فیس‌بوک و تلگرام در دادگاهی در روسیه جریمه شدند
دادگاهی در روسیه شبکه اجتماعی فیس بوک را به پرداخت جریمه‌ای ١٧ میلیون روبلی و پیام رسان تلگرام را به پرداخت جریمه 10میلیون روبلی، به دلیل عدم حذف محتوای ممنوع، محکوم کرد.

به گزارش سیتنا، مهر به نقل از آسوشیتد پرس، نوشت: مقامات روسیه به دلیل عدم حذف محتوای ممنوع به فیس بوک و تلگرام دستور دادند جریمه‌ای کلان بپردازند.

به طور دقیق‌تر دادگاهی در مسکو جریمه‌ای ١٧ میلیون روبلی (معادل ۲۳۶ هزار دلار) برای فیس بوک و ١٠ میلیون روبلی (معادل ١٣٩ هزار دلار) برای تلگرام تعیین کرد. البته هنوز مشخص نیست این دو شبکه اجتماعی و پیام رسان چه نوع محتوای ممنوعی را از پلتفرم هایشان حذف نکرده‌اند.

این دومین بار در این اواخر است که روسیه این دو شرکت را جریمه می‌کند. در ۲۵ می به فیس‌بوک دستور داده شد به دلیل عدم حذف محتوای غیرقانونی به پرداخت جریمه‌ای ۲۶ میلیون روبلی بپردازد. یک ماه قبل نیز تلگرام به دلیل عدم حذف محتوای تشویق به تظاهرات در این کشور به پرداخت جریمه‌ای ۵ میلیون روبلی محکوم شد.

این در حالی است که سازمان ناظر بر ارتباطات روسیه سعی دارد شبکه‌های اجتماعی و شرکت‌های فناوری را به پیروی از قوانین کشور وادار کند. در همین راستا پهنای باند توئیتر نیز به دلیل عدم حذف محتوای غیرقانونی محدود شد.

انتهای پیام


Source URL: https://www.citna.ir/news/258068/فیس‌بوک-و-تلگرام-توسط-دادگاهی-در-روسیه-جریمه-شدند