دختر جوان، طعمه خواستگار اینترنتی شد

دختر جوان، طعمه خواستگار اینترنتی شد
در پی شکایت دختری مبنی بر اینکه فردی در فضای مجازی با هویت کاذب با سوءاستفاده از عکس‌های خصوصی‌اش اقدام به تهدید و اخاذی کرده است، تحقیقات دراین‌باره آغاز شد.

به گزارش شرق، در پی شکایت یکی از شهروندان زنجانی مبنی بر تهدید و اخاذی از طریق انتشار تصاویر خصوصی در فضای مجازی، پرونده‌ای تشکیل شد و با اقدامات فنی و شیوه و شگردهای خاص پلیسی متهم شناسایی و با هماهنگی مقام قضائی‌ در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر شد و ابزارهای دخیل در ارتکاب جرم توقیف و به پلیس فتا انتقال داده شد.

متهم در بازجویی‌های اولیه منکر ارتکاب جرم شد، ولی پس از روبه‌روشدن با مستندات، ضمن اعتراف به جرم خود گفت: از طریق شبکه تلگرام با شاکی پرونده آشنا شدم و پس از جلب اعتماد او به بهانه آشنایی و ازدواج، اقدام به دریافت تصاویر خصوصی کردم و با تهدید به انتشار این تصاویر، قصد اخاذی و برقراری ارتباطات نامتعارف داشتم که توسط پلیس فتا دستگیر شدم.

انتهای پیام


Source URL: https://www.citna.ir/news/255153/دختر-جوان،-طعمه-خواستگار-اینترنتی-شد