اخراج یک مدیر به خاطر تمجید از معین خواننده در لایو اینستاگرام

اخراج یک مدیر به خاطر تمجید از معین خواننده در لایو اینستاگرام
خبرگزاری تسنیم از برکنار شدن سید شهاب‌الدین طباطبایی، مدیر حوزه هنری خوزستان به دلیل اظهارنظرش درباره یک خواننده خارج‌نشین (معین) خبر داد. وی در یک لایو اینستاگرامی گفته بود: "من معین را به عنوان یک خواننده فوق‌العاده می‌شناسم و اگر جای روحانی بودم معین را به ایران دعوت می‌کردم."

به گزارش تسنیم، طی حکمی از سوی موّمنی شریف ریاست حوزه هنری کشور، سید شهاب الدین طباطبایی مدیر حوزه خوزستان برکنار شد و سینا دلشادی بعنوان سرپرست حوزه هنری خوزستان معرفی شد.

پس از کِش وقوس های فراوان حاصل از حاشیه های این نهاد، تصمیم بر آن شد که سینا دلشادی معاون اجرایی امور استانها و مجلس حوزه هنری و مدیر سابق حوزه هنری مازندران با حفظ سمت به خوزستان می‌آید.

حجت‌الاسلام طباطبایی، چند روز گذشته در پخش زنده فضای مجازی اینستاگرام در زمان ریاست بر حوزه هنری خوزستان درباره یکی از خوانندگان خارج‌نشین اظهارنظری کرده بود که واکنش‌های مختلفی را به‌دنبال داشت و همین موضوع منجر به برکناری وی شد.

انتهای پیام


Source URL: https://www.citna.ir/news/245222/اخراج-یک-مدیر-به-خاطر-تمجید-از-معین-خواننده-در-لایو-اینستاگرام