این بار "منبع آگاه" کار دست خبرگزاری فارس داد!

یک عضو هیات عالی نظارت بر مطبوعات با اشاره به جلسه روز گذشته این هیات گفت: هیات عالی نظارت بر مطبوعات به خبرگزاری فارس به دلیل انتشار مطلبی از قول منبع آگاه که سند نداشت و به مصلحت کشور هم نبود تذکر داد.

به گزارش سیتنا، علی مطهری در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: اخیرا خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های اطلاع‌رسانی تحت نظارت هیات عالی نظارت بر مطبوعات قرار گرفتند و از این پس این هیات می‌تواند خبرگزاری‌ها و پایگاه‌ های اطلاع‌رسانی را همچون مطبوعات زیر نظر گرفته و در صورت افزایش تذکرات به عدد سه آن‌ها را فیلتر یا تعطیل کند.

وی با اشاره به تصمیم اخیر هیات عالی نظارت بر مطبوعات گفت: خبرگزاری فارس به نقل از منابع آگاه که سند هم نداشت و اصلا به مصلحت کشور هم نبود مطالبی را منتشر کرد که از سوی هیات مورد تذکر واقع شد و در جلسه روز گذشته طبق تصمیمی که گرفته شده، در صورت تکرار موارد مشابه و دریافت دو تذکر دیگر توقیف می‌شود.

انتهای پیام


Source URL: https://www.citna.ir/news/2396/این-بار-منبع-آگاه-کار-دست-خبرگزاری-فارس-داد