وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات:

ادامه مسیر استقلال‌طلبی توسط مسوولان، در خدمت پاک‌دستانه و بی‌منّت به مردم است/ سلاح تحریم با همدلی بی‌اثر خواهد شد

ادامه مسیر استقلال‌طلبی توسط مسوولان، در خدمت پاک‌دستانه و بی‌منّت به مردم است/ سلاح تحریم با همدلی بی‌اثر خواهد شد
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، تاکید کرد: ادامه مسیر استقلال‌طلبی توسط مسئولین، در خدمت پاک‌دستانه و بی‌منّت به مردم است. سلاح تحریم با همدلی بی‌اثر خواهد شد.

به گزارش سیتنا، مهندس آذری جهرمی توئیت کرد:

ملت ایران همواره روحیه‌ی استقلال‌طلبی و استعمارستیزی داشته‌ است. از ستارخان و باقرخان و کوچک جنگلی تا رئیسعلی دلواری، از مشروطیت تا انقلاب اسلامی و دفاع مقدس؛ ادامه مسیر استقلال‌طلبی توسط مسئولین، در خدمت پاک‌دستانه و بی‌منّت به مردم است. سلاح تحریم با همدلی بی‌اثر خواهد شد.

انتهای پیام


Source URL: https://www.citna.ir/news/220685/ادامه-مسیر-استقلال‌طلبی-توسط-مسوولان،-در-خدمت-پاک‌دستانه-و-بی‌منّت-به-مردم-است-سلاح