با همکاری دو سویه‌ی رایتل و همراه اول، ایجاد شده است؛

پوشش سراسری 3G و 4G رایتل در سطح کشور

پوشش سراسری 3G و 4G رایتل در سطح کشور
چندی پیش، مدیرعامل رایتل از پوشش سراسری 3G و 4G این اپراتور در سطح کشور خبر داد.

به گزارش سیتنا، مهندس سید مجید صدری، مدیر عامل رایتل، در مراسم افتتاح پروژه های این اپراتور در تیرماه 96 از پوشش سراسری 3G و 4G این اپراتور در سطح کشور خبر داد.

صدری، ضمن اعلام همکاری رایتل و همراه اول برای گسترش شبکه‌ی تحت پوشش، توضیح داد:
ضمن تفاهم با همراه اول، در 1200 شهر سرویس 3G و 750 شهر سرویس LTE رایتل راه اندازی شده و شعار «از خزر تا خلیج فارس با 3G» رایتل، به «از خزر تا خلیج فارس با LTE» تغییر پیدا کرد.

قابل ذکر است؛ با ایجاد این همکاری دو سویه، رایتل توانست پوشش خود را سراسری کند و همراه اول نیز فرکانس لازم برای امور توسعه‌ای خود را به دست آورده و سرعت بهتری را در اینترنت نسل چهارم به مشترکین خود ارایه می‌دهد.

مدیرعامل همراه اول نیز تاکید دارد: این اقدامات با تکیه بر اقتصاد مقاومتی و صرفه جویی ارزی و کاهش هزینه‌های هر دو اپراتور صورت گرفته و باعث شده است که هر دو اپراتور به نتایج مطلوب و سودمندی در بازار کاری خود برسند که در نهایت به رضایت مشترکین این سرویس‌ها ختم شده است.

در همین راستا کانال تلگرام رایتل هم با انتشار تصویری از پوشش سراسری این اپراتور در سطح کشور، نوشت: اتفاقی متفاوت؛ پوشش سراسری 3G و 4G رایتل؛ در همه جای ایران؛ تجربه متفاوت استفاده از خدمات ارتباطی.

انتهای پیام


Source URL: https://www.citna.ir/news/203980/پوشش-سراسری-3g-و-4g-رایتل-در-سطح-کشور