به گزارش سیتنا، دکتر محمدرضا فرنقیزاد در متنی که سایت وزارت ارتباطات منتشر کرده است، پیرامون اختلال شبکه تلگرام، گفت: اختلال در دسترسی به این شبکه از سمت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نبوده و مشکلی در شبکه ارتباطی کشور وجود ندارد.
وی افزود: هم اکنون شبکه ارتباطی کشور وضعیت نرمالی را دارد و قطع و اختلال در شبکه های مجازی تلگرام مطابق اعلام این پیام رسان، مربوط به اختلال در سرورهای این شبکه موبایلی در بخش هایی از اروپا و آسیا بوده است.
همچنین دکتر محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز در اینستاگرامش نوشت: با توجه به اختلال یکی از شبکه های پیام رسان، این اختلال مربوط به سرورهای این نرم افزار در اروپا و خاورمیانه بوده و هیچ محدودیتی در داخل کشور برای آن ایجاد نشده است.
وی تاکید کرد: دولت تدبیر و امید دسترسی به نرم افزارهای انتقال پیام و امکان انتشار و جستجوی اطلاعات برای همه مردم را جزو حقوق شهروندی می داند.
بنابه این گزارش، عصر امروز (پنجشنبه) پیام رسان تلگرام برای دقایقی از دسترس کاربران خارج بود.
انتهای پیام