مهدی کوچک زاده در گفت‌وگو با سیتنا:

آنچه منظور نظر این آقایان از فیلترینگ هوشمند است محقق نمی شود/ تنها نتیجه فیلترینگ هوشمند به تعویق افتادن فیلترینگ کلی شبکه های مضرر است

آنچه منظور نظر این آقایان از فیلترینگ هوشمند است محقق نمی شود/ تنها نتیجه فیلترینگ هوشمند به تعویق افتادن فیلترینگ کلی شبکه های مضرر است
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، گفت: فیلترینگ هوشمند به نتیجه نمی رسد و تنها نتیجه آن به تعویق افتادن فیلترینگ کلی شبکه های مضرر است.

دکتر مهدی کوچک زاده در گفت‌وگو با خبرنگار سیتنا (citna.ir) پیرامون موضوع فیلترینگ هوشمند، گفت: در خصوص این موضوع بنده اطلاع زیادی ندارم، فقط از یکی از متخصصان این رشته که دانشجوی دکترا نیز هست شنیدم که به دلیل کدگذاری و رمزگذاری که در این فضاها رد و بدل می شود آنچه منظور نظر این آقایان از فیلترینگ هوشمند است محقق نمی شود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: عنوان فیلترینگ هوشمند به نتیجه نمی رسد و تنها نتیجه آن به تعویق افتادن فیلترینگ کلی شبکه های مضرر است.

انتهای پیام


Source URL: https://www.citna.ir/news/181329/آنچه-منظور-نظر-این-آقایان-از-فیلترینگ-هوشمند-است-محقق-نمی-شود-تنها-نتیجه-فیلترینگ