به گارش سیتنا به نقل از The Financial Time، این کمپانی در حال حاضر قصد دارد تا با راه اندازی سرویس جدید "Facebook at Work " ، یک شبکه اجتماعی برای گفتمان ها و فعالیت های مشترک کاری را وارد دنیای حرفه ای کاربران کند.
روزنامهی اینترنتی روسیه "Gazeta.ru " در این باره می نویسد که اگر فیس بوک بتواند اعتماد شرکت های بزرک دنیا را به خود جلب کند، خواهد توانست به رقیب درجه یک "LinkedIn "، "Google Drive " و حتی "Microsoft Office " تبدیل شود.
در همین حال، کمپانی فیس بوک امید دارد تا با راه اندازی سرویس "Facebook at Work " به غیر از ورود به دنیای شخصی کاربران اینترنت، به دنیای حرفه ای کسب و کار آنها نیز وارد شود.
از مشخصه های محصول جدید می توان به امکان مکالمه با همکاران، افزودن اطلاعات شخصی کاری و حرفه ای و امکان فعالیت بر روی پروژه ای مشترک، اشاره نمود. بدین ترتیب می توان گفت که رقابت این سرویس جدید تنها با سرویس هایی نظیر "LinkedIn " نبوده و می تواند زنگ خطری برای "Google Drive " و "Microsoft Office " نیز به شمار آید.
ظاهر سایت جدید، مشابه سایت فیس بوک خواهد بود و در آن اخبار و گروه نیز قرار خواهد داشت. یکی از مهمترین موضوعات استفاده از فیس بوک جدید این است که کاربران می توانند زندگی شخصی و زندگی حرفه ای خود را از یکدیگر جدا کنند.
کارمندان کمپانی فیس بوک اکنون مدتهاست که از سایت جدید برای فعالیت کاری روزانهی خود استفاده می کنند و اکنون امکان استفاده ی کارمندان دیگر کمپانی ها از این سرویس نیز مورد بحث و بررسی این کمپانی قرار گرفته است.
انتهای پیام