سخنگوی مخابرات ایران در گفت‎وگو با سیتنا: شماره‌های رند تلفن ثابت و همراه تنها از طریق مزایده به فروش می‎رسد

سخنگوی مخابرات ایران در گفت‎وگو با سیتنا: شماره‌های رند تلفن ثابت و همراه تنها از طریق مزایده به فروش می‎رسد

سخنگوی شرکت مخابرات ایران، اعلام کرد: در حال حاضر، شماره‌های رند تلفن ثابت و تلفن همراه تنها از طریق مزایده به فروش می‎رسد.

 

دکتر "داوود زارعیان" مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران در گفت‌وگو با خبرنگار سیتنا، در خصوص فروش‌ شماره‌های رند تلفن ثابت توسط مخابرات، گفت: شماره‌‌های رند اغلب به نهادها و سازمان‌ها و از طریق شرکت در مزایده، اختصاص می‌یابد.

سخنگوی شرکت مخابرات ایران، در تشریح مسیر قانونی فروش این شماره‎ها، ابراز کرد: شماره‌های رند توسط کمیته‎های کارشناسی در شرکت مخابرات تعریف می‌شود و تنها از کانال رسمی و قانونی مزایده به فروش می‎رسد.

مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران، تاکید کرد: اگر در مواردی افراد از قبل شماره‎ی رندی خریداری کرده باشند، در حال حاضر حق خرید و فروش آن را دارند و ممکن است در این معامله‎ها بعضا قیمت‌های بسیار بالایی هم پیشنهاد شود، اما در حال حاضر خرید فروش شماره‎های رند تلفن ثابت و تلفن همراه تنها از طریق مزایده ممکن است.

انتهای پیام


Source URL: https://www.citna.ir/news/17778/سخنگوی-مخابرات-ایران-در-گفت‎وگو-با-سیتنا-شماره‌های-رند-تلفن-ثابت-و-همراه-تنها-از-طریق