به گزارش خبرنگار سیتنا، دکتر حسامالدین آشنا، مشاور رییسجمهور در امور فرهنگی به همراه مهندس محمد حسن انتظاری، دبیر شورای عالی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی کشور با حضور در دومین نمایشگاه بومی سایبری از آخرین دستاوردها و محصولات بومی، کالاها، سامانه ها و خدمات اولویت دار دفاعی و امنیتی متخصصان داخلی کشور در حوزه سایبری، امنیت و ارتباطات بیش از 2 ساعت بازدید کردند.
بنابراین گزارش، در این نمایشگاه بیش از 90 شرکت فن آور و دانشگاهی حضور داشته که نزدیک به 150 محصول فناورانه داخلی را عرضه کرده اند.
گفتنی است؛ دومین نمایشگاه بومی سایبری با مشارکت و همکاری فعال مرکز ملی فضای مجازی، سازمان پدافند غیرعامل کشور و شرکت صاایران، با عنوان «بهره برداری از محصول بومی، تضمین امنیت پایدار» از 3 خرداد ماه آغاز شده و تا 6 خرداد ماه در مرکز ملی فضای مجازی کشور ادامه دارد.
انتهای پیام