به گزارش سیتنا، فارس به نقل از ای ویک، نوشت: این قرارداد همکاری 10 ساله بوده و هنوز پنج سال از زمان اجرای آن باقیست. پیش از این گفته میشد ممکن است یاهو دیگر از فناوری بینگ مایکروسافت در جستجوگر خود پشتیبانی نکند، اما دو طرف امروز اعلام کردند که قرارداد سال 2009 را مورد بازنگری قرار داده و تغییراتی را در آن اعمال کرده اند.
بر اساس اطلاعیه دو طرف در این زمینه که به طور مشترک منتشر شده این شرکت ها برای ارتقای تجارب جستجویشان با هم همکاری کرده و در حوزه تبلیغات انلاین هم با یکدیگر همکاری می نمایند. بر همین اساس یاهو در زمینه ارائه خدمات جستجو می تواند با انعطاف بیشتری عمل کند و حتی در برخی بخش های همکاری دو طرف در این زمینه بازنگری هایی به عمل آمده است.
دو طرف اظهارامیدواری کرده اند که همکاری یاهو و مایکروسافت به ارائه راهکارهایی خلاقانه در حوزه جستجو و تبلیغات انلاین منجر شود.
از جمله مفاد مهم این قرارداد می توان به پرداخت سهم 88 درصدی یاهو از درامدهای ناشی از ترافیک تبلیغاتی در 5 سال اول قرارداد اشاره کرد که در 5 سال دوم عقد قرارداد این رقم به 93 درصد افزایش می یابد.
انتهای پیام