به گزارش خبرنگار سیتنا، مهندس ابراهیمی که در نخستین جلسه کاری سال 94 با مدیران شرکت های مجموعه مخابرات ایران سخن می گفت، اظهار داشت : مخابرات با گستردگی که در بخش های مختلف کشور دارد، در ارایه خدمات الکترونیکی و مبتنی بر IT ، جایگاه ویژه ای در برنامه های کلان توسعه ای پیدا کرده است.
وی با اشاره به شعار همدلی و همزبانی دولت و ملت که از سوی مقام معظم رهبری در سال جدید ، اعلام شده است، تاکید کرد: اگر این همدلی را به خوبی بین خود و مشتریان ایجاد کنیم، درصد موفقیت کارها بالا خواهد رفت.
ابراهیمی ضمن تاکید بر بردباری و مقاومت ارزنده مردم کشور در موانع و مشکلات اقتصادی و اجتماعی، گفت: این مردم شایستگی برخورداری از بهترین خدمات مخابراتی را دارند؛ بنابراین باید در سال 94 ، بیش از سال های گذشته بر روی ارایه خدمات مختلف حوزه ICT و افزایش کیفیت آنها ، متمرکز شویم.
وی وجود مشکلات و موانع را از بدیهیات هر کاری دانست و گفت: تا مشکلات و چالش ها در کار نباشد، مطمئنا زیبایی ها و آسودگی خود را به خوبی نشان نخواهد داد.
ابراهیمی خطاب به مدیران عامل شرکت های مخابرات استان ها، اظهار داشت: در سال 94 ، برای رسیدن به اهداف شرکت باید بیش از سال های گذشته تلاش کنیم.
وی در پایان از تمامی مدیران خواست تا با سرلوحه قرار دادن شعار امسال مقام معظم رهبری و اهمیت دادن به همگرایی در بخش های مختلف شرکت در سال جدید ، به تحقق " مشتری مداری و سودآوری " برای شرکت ، کمک کنند.
انتهای پیام