وزیر ارتباطات: در کشور به ازای هر نفر دو خط داریم

وزیر ارتباطات: در کشور به ازای هر نفر دو خط داریم

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، گفت: پیشرفت‌ها و نتایجی که در چند سال اخیر در کشور بدست آمده، غیر قابل انکار است و به طور طبیعی عده‌ای نمی‌توانند موفقیت‌های دولت را تحمل کنند و با هدف تخریب، دستاوردهای دولت را زیر سوال مى‌برند.

 

به گزارش سیتنا (CITNA.IR)، "رضا تقی پور" در گفت‌وگو با پایگاه اطلاع رسانی دولت، اظهار داشت: همگان مشاهده می‌کنند که در سال‌های گذشته در چه شرایطی بودیم و الان در چه شرایطی قرار داریم. به طور مثال در بخش ارتباطات از نظر تعداد مشترکان و محدودیت‌هایی که بوده، سال‌ها آرزوی مردم این بود در هنگام خریداری خط تلفن بلافاصله ارتباط آن‌ها برقرار شود و این آرزو در دولت نهم و دهم محقق شد.

 

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، تصریح کرد: در سال های گذشته مشترکان 15 سال منتظر برقراری ارتباط بودند. اما امروز تمام اینها به روز شده که با 25 میلیون و 600 هزار تلفن ثابت و 89 میلیون سیم‌کارت به ازای هر نفر دو خط در کشور داریم و با این ظرفیت کاملا اشباع شده‌ایم.

 

تقی پور به بحث استقلال و خوداتکایی فنی اشاره کرد و افزود: امروز تمام شبکه‌های داخلی، طراحی، پیاده سازی و مباحث راهبری توسط متخصصان داخلی انجام می‌شود و این از نظر امنیت ملی مهم است.

انتهای پیام


Source URL: https://www.citna.ir/news/1618/وزیر-ارتباطات-در-کشور-به-ازای-هر-نفر-دو-خط-داریم